Visuele communicatie en reclame

Met zorg geven we betekenis aan uw boodschap. Of het nu gaat om één enkel onderdeel van uw communicatie of een creatief totaalconcept, Adtension kan u ondersteunen in alle gebieden van uw communicatiemix. Dit vanaf het concept tot en met de productie. We helpen bedrijven en merken op een coherente, inspirerende manier te tonen wie ze zijn. We ontwikkelen hiervoor creatieve en effectieve ideeën. We geven voorkeur aan een vormgeving ontdaan van alle overbodigheden. Herleid tot de essentie, maar altijd rekening houdend met het doel. Duidelijk, efficient en bezielend.

Media

Onze expertise helpt u de juiste keuzes te maken in een snel veranderend medialandschap. Adtension werkt voor u een volledige, efficiënte mediaplanning uit. Wij adviseren u de meest geschikte media en verzorgen de volledige opvolging – van creatie tot plaatsing – binnen uw vooropgesteld reclamebudget.

Drukwerk

Adtension levert kwaliteitsvol drukwerk, zowel op grote als kleine oplages, van standaard tot luxueuze afwerking. Met kennis van zaken kunnen wij u informeren over de druktechnische mogelijkheden voor uw specifiek project, uiteraard rekening houdend met uw budget.